lördag 2 juli 2011

Semester och träning eller inte träning???

Vi var ute och åkte lite i veckan, måndags åkte vi till Göteborg och sov på Scandic Backadal i 2 nätter.
Väldigt ambitiöst som vanligt så packade jag ner en massa träningskläder så jag skulle kunna träna flera ggr per dag, för på Scandic har dom ju ett gym på varje hotell. Under måndagen så avverkade vi de ca 45 milen till Göteborg hemifrån Enköping, med lite korta stopp här och där, bl a vid Norrkvarn vid Lyrestad utefter Göta Kanal  där fanns det ett litet Göta kanal i miniatyr där Tuva och Clara hade jättekul en stund.

Vi stannade och rastade på rastplatser 2 ggr efter vägen oxå, efter att vi hade checkat in på hotellet så tog vi en buss ner till centrum på Göteborg och gickrunt där och tittade lite och åt mat på en restaurang som heter Bryggeriet på Avenyn, de hade jättegod mat och bra service, kändes inte som om man var i Sverige när man satt där och åt utefter Avenyn, kändes mer som kontinenten.



Frågade Tuva och Clara vad som var roligast den här dagen på kvällen och då skrek de "när vi åkte buss".  :-) 
Måndag ingen träning!

På tisdagen åkte vi utefter västkusten norr om Göteborg en bit upp mot Uddevalla och ut till Fiskebäckskil och Marstrand, 2 st jättefina småorter.
Fiskebäckskil

Marstrand

Tisdag ingen träning!?

Onsdag så packade vi ihop våra prylar och lämnade Göteborg och fortsatte utefter Västkusten uppåt från Uddevalla mot bl a Fjällbacka, vi klarade oss utan att bli mördade där...  :-)
Det finns ett torg uppkallat efter Ingrid Bergman i Fjällbacka (från det torget är det 300m till uttagsautomat, det kan ju vara bra att veta!).

Vi åkte vidare genom Dalsland där vi bl a stannade vid Håverud och tittade på slussarna och akvedukten, sen stannade vi även i Säffle och fikade lite på Holgers Konditori, se bild nedan.


Vi övernattade sen på Scandic Winn i Karlstad natten till torsdag. 
Onsdagens Träning: 30 min styrketräning på hotellets gym.

På Torsdagen så åkte vi hemåt med stopp i Kristinehamn och på Marieberg i Örebro, sen var det skönt att komma hem.
BORTA BRA MEN HEMMA BÄST!!!!!
Torsdag ingen träning!


Sammanfattningsvis så blev det inte mycket träningen när vi var ute och åkte den här gången, men det får jag ta igen nu när vi är hemma igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar