onsdag 20 juli 2011

Lite sammanfattning av de senaste dagarna...

Söndag 17 juli

Ojoj träningsvärk idag efter gårdagens Säter Triathlon, men inte så mycket som jag hade väntat mig!?  Kändes mest i magmusklerna och i ryggen, måste träna mer rygg och mage på gymet kändes som idag!
:-)

Dagens träning var ett kort styrketräningspass på Magsinet 30 min mest mage/rygg och armar, benen kändes som om de behövde en välbehövlig vila idag.


Måndag 18 juli

Idag bar det av till Vimmerby och Astrid Lindgrens Värld, varken Tuva eller Clara hade en aning om det förrän vi var där på plats, så de vart glatt överraskade.  :-)

Det regnade i Vimmerby men på eftermiddagen sprack molntäcket upp och solen kom fram, så på ALV var det dåligt väder men det var jättekul ändå tyckte vi allihop, även William tror jag?

Vi var sen till Bullerbyn och tittade, dvs platsen där Bullerbyn spelades in i Lasse Hallströms verision då sken solen när vi kom dit, men vi såg inte till nån av Bullerbybarnen ???

Efter det så åkte vi till Katthult och tittade om vi skulle se till Emil men han var tydligen inte hemma han heller, det kom en lite kille utspringades från huset men han var mörkhårig och lockig!?? Inte skakade huset och och inte var det någon som skrek EEEEMIIIIIIILLL!!!!!! då heller, men vi såg griseknoen och en kanin.  :-)

Här är lite bilder från dagen:







Tisdag 19 juli

Övernattat på Scandic Väst i Linköping, ja bokar man rum sent så kan det bli lite hur som helst och det vart det den här gången. 1 st 104 cm säng och 1 st bäddsoffa totalt 3 bäddar!!??  Ja det funkade ju tack och lov så sov Clara och Tuva i en säng hela natten och William i bäddsoffans soffdel och Marie och jag pressade ihop oss i sängen som 104 cm !!??  började med att besöka gamla Linköping som är en flyttade hus som visar hur det såg ut förr i tiden i Linköping, med ett litet torg och en del affärer i gammal stil. Sen åkte vi ner och shoppade lite i nutidens centrum och efter det dagens höjdpunkt Flygvapenmuséet, vilken skillnad! Har inte varit där efter ombyggnaden och har inte heller sett utställningen om DC3:an, det var mycket intressant.

Här är lite bilder från dagens besök:



Clara gillar prinsessbakelser  :-)



Nu är vi hemma igen och det är skönt undrar vad vi ska hitta på idag, ska nog cykla in till stan en sväng nu på förmiddagen och handla lite kanske?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar