här kommer en efterrätt iaf, den ska vi äta imorn..supergod!
1. Lägg en färdig marängbotten i en rund form med avtagbar kant. 2. Bred över en burk kesella med jordgubb och lime. 3. Vispa Vaniljvisp med elvisp så det blir tjockt. 4. Häll ut vaniljvispen över kesellan och se till så det blir jämt över hela. 5. Låt sedan formen stå i frysen ett par timmar, helst över natten. 6. Tag fram en stund före servering och dekorera med jordgubbar och blåbär. MUMS!
Vi skulle äta lax i någon kräm på bröd till förätt och sen helstekt fläskfilé med parmesanpotatisgratäng och madeirarödvinssås! Vet inte så mkt mer än så ;)
här kommer en efterrätt iaf, den ska vi äta imorn..supergod!
SvaraRadera1. Lägg en färdig marängbotten i en rund form med avtagbar kant.
2. Bred över en burk kesella med jordgubb och lime.
3. Vispa Vaniljvisp med elvisp så det blir tjockt.
4. Häll ut vaniljvispen över kesellan och se till så det blir jämt över hela.
5. Låt sedan formen stå i frysen ett par timmar, helst över natten.
6. Tag fram en stund före servering och dekorera med jordgubbar och blåbär.
MUMS!
Vi skulle äta lax i någon kräm på bröd till förätt och sen helstekt fläskfilé med parmesanpotatisgratäng och madeirarödvinssås! Vet inte så mkt mer än så ;)
Låter väldigt gott den här efterrätten Emelie, men är nog för krånglig för mig. Det blir nog bara glass och lite färska jordgubbar.
SvaraRadera