lördag 30 mars 2013

Påskafton softar i Örebro

Idag har vi haft en riktig softardag!  Började med lite lätt Rehab träning på Magasinet och sen åkte vi till Örebro för att bo en natt på hotell mitt inne i Örebro,  överraskade Tuva och Clara med att gå på bio,  hade bokat biobiljetter till filmen Croodarna i förväg och det blev en hit, iallafall för Tuva Clara tyckte det var lite för långt. Filmen var helt ok och rolig även för vuxna, får 4 Kenta av 5 möjliga!   :)

Sen skulle vi äta ute tänkte vi men det är tydligen någon känd svensk artist som uppträder i kväll i en arena alldeles intill hotellet så det var hur mycket folk som helst på stan och alla restauranger var fullsatta??  Hade inte tänkt på det, förresten vem vill se Tomas Ledin???
När klockan var nästan halvåtta fick vi bord på en liten Italiensk restaurang (Maxim) de hade mycket god mat och därifrån gick vi proppmätta och trötta!

Nu är vi på hotellet igen och slöar framför TV:n, det är Fångarna på fortet på TV:n och det är därför jag sitter här vid datorn, not my kind of TV!!  :(

Imorrn blir det hotelfrukost..mums!  :)

Glad Påsk

Happy Easter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar