lördag 3 november 2012

Höstlov med vinterinslag!

Nu har vi varit här i Idre i 3 dgr och imorrn åker vi hem, stugan vi har bott i var en kanonfin stuga! Stuga förresten??  12 bäddar vi har använt 4 bäddar! :)

Snö har vi oxå fått, igårmorse så fick jag skotta i 1,5 tim för att få ut bilen till vägen, men det var oplogat där så det var bara att vänta tills det blev plogat där. Ja vi hade kunnat komma iväg men vi hade aldrig kommit uppför backen igen! Drygt 10 cm blötsnö och en backe som lutade rakt upp i himlen(ja de kändes så när man åker uppför den) hade inte gjort det möjligt att åka tillbaka till stugan om vi hade åkt nerför.

Jag hade hoppats på snö och snö fick vi!  på Skidstadion här i Idre Fjäll så hade de kört ut konstsnö och dragit upp ett spår på ca 1 km (1,14 km) med en backe ca 350 m lång uppför och ca 25 m höjdskillnad, samma nerför och resten på platten med lite höjdskillnad här och där.

Åkte ca 5,7 km i torsdagskväll när vi kom upp och igår blev det 16 km, sen idag så körde ca 10 km till, totalt 32 km på 3 dgr, ingen större mängd men efter att ha varit förkyld i drygt en vecka och inte åkt skidor sedan i mars, inte ens rullskidor så är jag väldigt nöjd med min insats här i Idre.
Fast jag tror jag får sota för det imorrn när träningsvärken sätter in? Har inte särskilt ont nu men....?

Så sammaräknat så har det varit en bra och härlig Weekendtripp, idag var vi bort till Flötningen och kollade in gränsen till Norge, handlade lite i GränsBua oxå. Hittade ett knäckebröd där som bakades i Storbo strax innan gränsen, kanongott!

Sen var vi ner och tände ett ljus i minneslunden vid kyrkan i Idre när det hade blivit mörkt.

Nu har vi slöat framför TV:n ikväll, sen har Tuva och Clara varit haloweenhäxor !!

Nu är det snart dags att sova lite och sen så drar vi hemåt imorrn förmiddag... borta bra men hemma bäst!

Haloweenhäxor :-)
Idre Skidstadion 2012-11-02
Vår bil i fredagsmorse
Så här såg stugan ut inuti
Så här såg stugan ut utanpå


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar